tisdag 5 maj 2015

Tack Helsingborg!

Nu befinner vi oss hemma efter lägret och har dessutom hunnit med en dags reflektion från den gångna helgen.
Kan inte säga annat än att det ser ljust ut för Sveriges brottarframtid!
Underbart!
 Sista dagens höll vi två stycken brottningspass. Det första var ett teknikpass där fokus låg på frösvar på dyk samt vad gör vi om vi hamnar under på ett misslyckat dyk.
Träningen avslutades med gemensam stretch och massage innan lunch och vidare laddning inför det sista och avslutande matchpasset.



 teknikgenomgång



 Johanna som haft öroninfalmmation kunde tyvärr inte vara med så mycket på de ordinarie träningspassen men visade upp lite skills på snakerope och lite andra bra fysövningar med gummiband.


 Alex och Julia
 Denise känner sig hemma i Helsingborg där hon ofta hälsar på och tränar med HBG-wrestling team och till hösten går flyttlasset!


 Något som känns lite unikt för Helsingborgarnas fina borttningscenter är dessa fantastiska fönster som vätter ut mot Olympia parken.  Där fanns alla möjligheter till spontanidrott för gammal som ung och dessutom underbart fina gröna omgivningar. grattis till den fina lokalen med det fina läget!
 Linnea fokuserar
 Nova laddar inför nästa match

 Rut och Ida in action




 Vi summerar helgen med:
  • nästan 30 brottare
  • brottare från norr till söder
  •  6 stycken träningspass, varav ett var utomhus. 
  • Alla tjejerna har verkligen visat framfötterna, visat styrka och disciplin, och framförallt visat en stor dos glädje! Det tycker vi känns otroligt härligt, kul och bra!
  • God mat i tennishallens restaurang. 
  • lite knaggig nattsömn med utlåsningar och tända lampor.
  • många nya broar som byggdes
  • Grym träningsanläggning
  • god kaffeservice! fanns inte Jörgen på plats så hade vi vår egen Norrlandsklippa på plats att luta oss mot!

Med dessa avslutande bilder så vill vi rikta ett stort TACK till Helsingborgs Wrestling team med Ola Och Ryno i spetsen för att vi fick äran att låna den utomordentligt fina lokalen för både träning och boende. 

Inför detta medaljläger fick vi många förfrågningar om ytterligare deltagare till lägret. Denna gången hade vi ju unika platser till just detta läger men jag vill passa på att hinta om nästa breddläger som vi har. Detta läger kommer att gå av stapeln 11-13 september och är ni sugna på att få en härlig start på nästa säsong så anmäl era brottare dit! Vi har begränsat antal platser och jag vet att anmälningarna redan börjat droppa in så var ute i god tid och anmäl era tjejer och killar.
som avslutning skickar jag därför med ett par bilder från förra årets Varbergsläger.
På återseende!
/KVU-teamets ledartrio Lotta, Annelie och Josefin



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar