lördag 8 februari 2014

Kickoff 2014 Huddinge!!

Amelia Samuelsson
 2014 har äntligen kommit igång för ungdomslandslaget. Vi samlades igår (Fredag) i Huddingens lokal på Diagnosvägen i Flemingsberg. Ett gäng på 20 stycken friska tjejer som vill tampas om de främsta platserna under året. Vi har startat lägret på bästa sätt med frisk brottning, nya grepp och god och bra mat. Vi äter på en närliggande restaurang Bianca i centrum vilket är perfekt. ca 5 min promenad efter träningen så tjejerna får lite luft i lungorna innan maten serveras.
Det är lyxigt att ha 4 stycken stora brottarmattor till förfogande.
 tjejerna som är på lägret kommer från Umeå i norr till Linköping i söder. Ett grymt tight och bra team som kör på riktigt bra och viljan ligger på max. Oerhört roligt att känna som tränare.
 Ida och Tilda visar teknik
 Manou & Louise testar teknik
 Dreamteam med många coming stars!!
 Vår inställning är att det ska vara grymt kul att vara på läger och självklart även grymt givande. Rolig lek som uppvärming känns som ett givet koncept.
 Linnea, Rut och Denise laddar för nästa kamp.
 Lägrets maskotar med de största musklerna (enligt dem själva iallfall) Tara Babulfath och Amelia Samuelsson
Alexandra, Frida och "rompaaaaaaa" Som Sean banan skulle sagt.!!!
 
 
Nu laddar vi för det andra passet för dagen. på morgonen körde vi ett pass som var fokuserat på teknik och situationer från dessa lägen. mycket matcher och sparring kör vi genom hela lägret eftersom att tjejerna är så många på plats och dessutom grym taggade.
Som tränare är vi såhär längt jätte nöjda med tjejerna därför kommer de att belönas med en överraskning ikväll. Detta lovar vi att blogga om på småtimmarna...
see you soon!
 
/Lotta och Ida


1 kommentar:

  1. Härligt att se alla glada nöjda ansikten:) Betyder nog väldigt mycket att få vara med på ett sånt här läger! / Gina

    SvaraRadera