söndag 9 februari 2014

Over and out!

 Sista dagen på lägret och tjejerna kör gärnet. I skrivande stund kör de det sista passet för dagen som är ett rent matchpass. tjejerna har kört en egen tävlingsuppvärmning och därefter har de två fulla matcher var. just nu är de inne på första matchen första perioden.
 Förmiddagspasset bestod av en uppvärmning som hade fokus på spänst och akrobatik. Nivån skiljer sig ganska mycket mellan olika individer där vissa ligger långt fram medans andra har lite mer att jobba på när det gäller dessa bitar. Det är en av de roligaste sakerna med brottning tycker jag själv, att brottningen består av så många olika delar och det gäller att man hittar metoder för att träna upp dessa olika egenskaper på bästa sätt. Det gör ju att träningen aldrig behöver bli tråkig och enformig utan tvärtom.
 Brottningen på förmiddagen bestod av enbart parterr. Först lite teknik och sedan matcher.
Som avslut vill vi tacka Huddinge som stått som värd för lägret och vi vill såklart passa på att skicka en hälsning till Anneli Ståhl som är ny i tränarteamet kring Kvu landslaget för säsongen men som inte är här på plats denna gång.
Snart kommer vi att komma ut med en kallelse till Klippan Lady open som blir vår nästa aktivitet.
Där kommer Anneli oxå vara med, innan dess ses vi på USM i Lidköping.
Brottarkramar Lotta och Ida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar