söndag 13 september 2015

Tack Varbergs Bois!

Ännu en helg har passerat och likaså ännu ett läger. Det är en märklig känsla tycker jag.
Man laddar upp länge för varje aktivitet och tycker att man har en hel helg på sig att göra alla roliga saker som träna, umgås, snacka, äta vila med mera.
Så helt plötsligt innan man knappt hunnit landa så är helgen slut och det är dax att packa ihop.
Det är alltid en lite blandad känsla tycker jag. härligt att man fått göra så mycket roliga saker under några intensiva dagar. lite tråkigt att de dagarna är slut. men samtidigt lite skönt för man känner sig lite trött och sliten.

under den sista dagen av lägret hann vi med två stycken pass. Det sista körde killarna och tjejerna ett gemensamt pass.
efter träningen så fick det vinnande från 7-kampen sitt pris och ära. dessa ser ni på bilden ovan. grattis!














 
Vi hade även två extra priser som gick till dessa killar. De fick en utmärkelse som bästa lagledare och bästa lagmedlem där de pushade sina lagkamrater på bästa sätt genom alla de kluriga övningarna.
Positiva tankar och ord gör allting så himla mycket roligare och resultaten blir så himla mycket bättre!
 
Vi vill med detta avsluta breddlägret i Varberg 2015 med ett stort tack till alla inblandade. dels alla ni som kom på lägret!
Och sist men inte minst Varbergs BOIS som har ställt upp och jobbat järnet hela helgen med alla logistik runtikring. Jag vet att ni inte är riktigt färdiga ännu med allt efterarbete men jag hoppas innerligt att ni i Varberg och alla ni aktiva är lika nöjda med detta läger som vi i ledarteamet är!
TACK!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar