torsdag 19 juli 2012

Guldyran kom av sig!

Vi inledde dagen idag pa basta satt med taggade tjejer pavag mot uppvarmningen.
 Dessvarre hade vi inte flytet med oss just denna dag. Lisa gick den 4:e matchen pa tavlingen och motte alltsa AZE, efter en grym inledning av Lisa dar hon fullkomligt chockade sin motstandare med sin offensiva satsning sa rakade hon tappa balansen och fick 3 poang emot sig. tvingades jaga sin azerbadjanska som var en mycket deffensiv brottare med specialite pa kontringar. Lisa lyckades ta in 1 poang och vi laddade om i pausen . Lisa brukar gilla 3 periodare sa vi kande oss anda trygga. I andra perioden fastnade Lisa tyvarr i en kontring fran azerbadjanskan trots att det var Lisa som styrde hela matchen. slutade med en fallforslust och vi fick hoppas pa aterkval. Denna dagen var inte var da aze forlorade i en mycket jamn semifinal.
Tess inledde med en enkel seger i forsta matchen. I andra vantade Aze som Tess motte i finalen forra aret pa U-em. Tess vann forsta perioden i clinch, 2:a perioden tog tess ledningen och ledde intill sista sekund dar hon tyvarr tappade poang och Aze vann. 3:dje perioden tog Azerbadjanskan over kommandot och tyvarr rackte inte Tess till denna gang.
Tess fick chans att aterkvala mot Ukrainskan dar mjolksyran fran den forra matchen satt kvar i kroppen och tyvarr var Ukraiskan piggare och lyckades vinna matchen pa detta.

Vi drog ett streck over besvikelsen och laddade vidare med de tre tjejerna som skulle vaga in infor morgondagen.
Starkare an nagonsin har vi nu Moa Elin och Stine som tagit steget in i tavlingen.

 Moa inleder mot grekiskan

 Elin inleder mot Italienskan


Stine inleder mot Ukrainskan
Bilden pa Stines lottning rakade raderas fran kameran sa vi skriver in den nedan.
1.BUL
2.AUT
3.POL
4.CRO
5.GER
6.EST
7.AZE
8.GBR
9.RUS
10.BLR
11.FIN
12.ROU
13.TUR
14.ITA
15.UKR
16.SWE
17.HUN
18.FRA

Nu ar vi verkligen taggade.. aktiva som ledare och supportrar!






 Hall nu era tummar och tar for lite Svensk upprattelse i morgon!!! det uppskattas att det ar sa manga som ar inne pa sidan och foljer oss.

1 kommentar:

  1. Tack för professionell rapportering o lycka till vidare :-) /Leif

    SvaraRadera