tisdag 17 juli 2012

På plats i Polen!!

Hejsan allesammans! Nu har vi landat i polen och så att säga klivit på tåget!
Ackrediteringen gick fint och både jag och Ida kunde konstatera att tekniken har gått framåt sedan vi själva var aktiva då en ackreditering oftast tog mycket lång tid för att alla skulle bli fotograferade och det skulle framkallas och klippas och klistras. hehe, eller ja det gick helt enkelt inte lika snabbt.

efter viss eftertanke kom vi dock på att det nog var mer vår vana och förmåga att ta för oss som gjorde att vi kom först i kön och att ackrediteringen flöt på snabbt., snabbt in och sedan snabbt ut!
så här sitter vi lyckliga i bussen påväg mot vårt lyxhotel som ligger endast ett stenkast ifrån ett stort shoppingcenter.. = tjejerna är överlyckliga!

 Karamellkungen Ola som knappt ville bjussa på några turkiska peppar var oxå med på flyget och flaxade.


 Här ser ni arenan som vi kommer att tillbringa mååånga timmar i de närmaste dagarna.. Bara åsikten av den gör att luften fylls med gulddoft!

Nu ikväll har tjejerna varit nere i spat på hotellet och badat en sväng och nu laddar vi för imorgon.
Morgondagen kommer att inledas med lite sovmorgon och sedan har tjejerna lite fritidpå förmiddagen.jag och Ida åker till hallen och fixar final entry, sedan möter tjejerna upp och vi käkar lite lunch innan ett lätt träningspass så att vi får känna lite på mattorna oc.h komma igång i kropparna. medicinkontroll äger rum 17.30 och invägning för Tess och Lisa är klockan 18.30.

Tack för idag och godnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar