fredag 20 juli 2012

Tjejerna raddade den svenska aran.


Idag gick vi rakt in i elden fran start da bade Moa och Stine gick den forsta matchen pa olika mattor. Stine inledde mot Ukrainskan med offensiv brottning. Ukrainskan var duktig pa att parera Stines attacker och tog poang som blev utslagsgivande just i dessa situationer och stod som slutsegrare efter en jamn treperiodare. Vi hoppades pa aterkval men dessvarre forlorade Ukrainskan senare i tavlingen och Stine var utslagen.
Moa inledde med en seger, foljde sedan upp med annu en saker seger. i Semifinalen stod Ryskan for motstandet. senast de mottes var i finalen i Dormagen. da vann Moa, denna dagen var marginalerna pa Ryskans sida trots en offensiv start fran Moa dar hon vann forsta perioden med en snygg kvarn. En tuff treperiodare senare stod Ryskan som segrare och motte tyskan i final. Moa fick fokusera om for match om bronset mot polskan. Dar var det inget snack om saken och Moa plockade hem bronset. GRATTIS MOA!!!!

Elin borjade med en mycket saker brottning och tog sig igenom sina matcher med riktigt fina tekniker dar taiming och kansla lyste anda upp pa laktaren! Det var haftigt att se en 17 aring ga in i ett masterskap med total avslappnad och trygg brottning, helt utan nerver!
Kanslan infor finalen var att Elin skulle ata upp norskan. Vad paff vi blev! Finalen kom av sig lite och Elin brottades helt plotsligt mycket avvaktande. matchen blev handleselos och avgjordes i clinch i tre perioder. dar norskan tog hem det med 2-1. bada tjejerna har motts manga ganger och kanner varandra val, men har kan vi ta med oss en lardom. Vi kan aldrig forlita oss pa clinch! det ar ett lotteri! Vi maste sjalva avgora matcherna!
Men enda. ELIN!! Grattis till SILVRET! Borja ladda for RIO!!!






 Som vanligt var hejarklacken pa sitt basta humor och gav oss en kansla av att befinna oss pa hemmaplan!
Tack aterigen alla som varit pa plats.


Ett extra stort tack till var duktiga domare Katja som under hela turneringen kommit med bra inspel till oss och forklarat olika situationer som vi undrat over!
Har verkligen kannts tryggt med Katja i domarkaren.

Hela truppen samlad efter tavlingen dar vi konstaterar att vi allesammans gjort ett fantastiskt jobb tillsammans!!



En av manga intressanta reflektioner over hela vistelsen har ar att vi fatt en otroligt bra kontakt med manga nationer och byggt manga broar. Det finns en hel del oppningar for framtida samarbeten och inbjudningar till internationella lager mm finns redan.





Vi summerar:
Tack till er alla som pa plats eller hemifran foljt var resa.
Vi kanner en stor trygghet i varandra och gladje att fa dela dessa erfarenheter med detta fantastiska lag.
Vi har fatt manga nya lardomar som vi tar med oss till nasta uppdrag.
Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar