tisdag 18 juni 2013

Antligen framme i Bar Montenegro. Tjejerna ar taggade och ligger nu och vilar och laddar for invagningen for Emma och Nellie i morgon. Vi bor pa ett hotell precis vid strandpromenaden och det kanns ju saklart fint.
Har nedan ser ni hotellet pa lite hall. Det kan vara bast att se det pa lite hall oxa.......

 Resan startade tidigt imorse hemma hos Idas foraldrar i Vellinge. halvfem stod kaffet redo och vi tackar Rolf och Elisabeth for den fina servisen. vi kommer garna tillbaka..
 Vi flog via Istanbul och det var nara att vi blev av med Linnea som lovades komma ridande pa kameler sedan med sin blivande... men vi gick inte med pa det aven om vi skulle fa ett par extra kameler var, utan vi tog med henne pa planet och lamnade en bitter turk kvar i Istanbul.
Val pa planet ville inte Alexandra vara samre sa hon passade pa med forsta basta.... hmmm men inte heller fick vi med honom, han skulle visst vidare sa det slutade med att Alexandra bytte plats pa planet. lite snopet!

accrediteringen gick ok men det tog lite tid om man sager sa, det kan vara bra att ha med sig lite dricka och annat i vantan pa att bli klara. lite andra tips till er som kommer ner efter oss ar att ta med egen handduk. hotellet haller med mycket sma varianter och aningen luggslitna.
pengar kan vara bra att ha med sig da vi inte sett till en enda uttagsautomat och vi inte kunnat betala med VISA nagonstans annu. det ar EURO som galler.
det ar cirka 30 grader varmt. programmet har de gjort om sa att tavlingen startar 09.00 pa morgonen.
massa kramar fran oss alla.
hors i morn.
Ida, Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar