onsdag 19 juni 2013

Emma och Nellie invagda

Idag har Ingemar Gandby anlant sa vi kanner oss fulltaliga. tjejerna far lite behandling nu och vi ska summera dagen.
vi inledde dagen med att sova ut och tog en formiddag som var helt lugn och avslappnad.
Tjejerna passade pa att ta sig ett dopp i havet som svalkade gott i den 30 gradiga varmen. efter lunchen tog vi bussen mot tavlingsarenan. vi hade ett litet latt traningspass sa att tjejerna fick upp pulsen och kanna lite pa tavlingshallen. Ingen av tjejerna har behovt tanka pa vikten sa vi har bara haft det riktigt gott. traningen gick mycket bra och de ser riktigt vassa och taggade ut.
Medicinkontrollen bestod i att de kontrollerade filapass och lakarintyg. hade man bara det var det en ok stampel och vidare till invagning.
Nellie moter i forsta den ryskan som hon slog i Dormagen. Den fullstandiga lottningen ligger ute pa svensk brottnings sidan pa facebook.
Har tar vi en match i taget och ska jobba oss metodiskt hela vagen fram!

Emma moter en rumanska i forsta och det samma galler for emmas Lottning.

tavlingsstart ar flyttad till 10.00 sa vi aker harifran vid 08.30 i morgon. Ingemar kommer i sin sedvaliga ordning ta den forsta bussen till arenan och hitta den basta platsen.  kanns valdigt lyxigt och tryggt att ha en egen rutinerad medicinman med oss.
Alexandra fick lite krampkanning idag pa traningen och det ar latt i denna varme att man dricker for lite. nu laddar vi pa med salter, mineraler och vatten sa ska det bli kanon for alla tjejerna.

Har hander en massa spannande saker som vi far lara oss av. med detta vill vi valkomna killarna i morgon till arenan och sedan till ett hotell som saknar vatten. det ar tydligen nagon lacka sa hela staden ar utan vatten i systemen. detta innebar att alltifran toabesok till dusch far ske i havet.... SIMMA LUNGT!

Vi ska forsoka aterkomma med lite roliga bilder i morgon. det ar lite halvdaligt med uppkopplingen har.

Godnatt och hall alla tummar och tar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar