söndag 2 juni 2013

Sparringläger inför U-EM i Eslöv.


Nu har vi avverkat 3 pass av 5 i Eslöv och sitter i skrivande stund och laddar inför sista dagens första pass.
Hela lägret har ett fokus på sparring inför U-EM som går av staplen 18-22 juni i Bar, Montenegro. Det har blivit mycket matcher för tjejerna där hela tiden mängden matchträning blivit mindre för varje pass men intensiteten kvarstår på högsta nivå.
Första passet innehöll 22 min aktiv matchtid, sedan har vi gått neråt och sista passet idag kommer innehålla 12 min aktiv matchträning. I övrigt har vi gått igenom småjusteringar i tekniken som framförallt varit riktat mot de tjejer som åker på U-Em och vad vi fått med oss från deras matcher mot tänkta motståndare.
Alla tjejerna kör på riktigt bra och det ser mycket lovande ut. Vi känner oss riktigt nöjda och glada så här långt!

Man ska inte bara vara grym på mattan, utan snygg oxå!!

 Framtidens olympier laddar inför ett spännande matchpass!
 Lite blandade uppvärmingar med lite blandade övningar! =)





 Services är kanon och vi håller gärna fler läger i Eslöv. Mellan varje pass har mattorna blivit tvättade vilket känns väldigt bra och viktigt. I övrigt har all markservice varit kanon.
Lördagskvällen avslutades med en femkamp bestående av bowling, fotboll, basket, innebandy och lite hjärngympa. här följer lite bilder från denna. man kan väl inte annat än konstatera att det finns vissa logiska förklaringar till varför vi är brottare och inte till exempel fotbollsspelare.....


 Alexandra briljerar i målet!



 Emma lyckades med konststycket att skrapa ihop 4 poäng på hela femkampen och tog därmed en fin jumboplats. som Emma själv brukar säga. "Man kan inte vara bäst på allt! Nu va jag bäst på fotbollen och det är jag egentligen sämst på".



Vi brukar tjata på tjejerna att de måste bli bättre på att heja fram varandra. Äntligen börjar det lossna!!!

Keep trying!!



En nöjd Linnea efter dagens snyggaste basketmål!


Självklart levererade vi coacher på högsta nivå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar