fredag 31 maj 2013

Den som väntar på nå gott!!!!.. =)

andra dagen hade vi Nellie och Alina kvar i tävlingen. Båda tjejerna gjorde fina prestationer. Nellie gick till slut om bronset men kunde lika gärna varit i final då de i hennes pool hade slagit varandra inbördes. Nellie tog kommandot direkt i matchen om bronset och bärgade medaljen som helt klart ger en god indikation på att formen är mycket god. Även Alina var i match om 3-4. tyärr räckte det inte hela vägen denna gången men Alina har framtiden för sig och har gjort enorma framsteg på kort tid så detta är bara början. snart kommer även medaljerna på dessa stora tävlingar.

Alina lägger fransyskan på fall.



Tävlingen bjöd oss på många goa skratt och som vanligt när vi är ute så stortrivs vi som ledare för dessa tjejer.

Detta firade vi loss genom att beställa in de största glassarna.. Vi testade lite olika varianter.

jämnt fördelat tycker vi!



nöjd och glad. nästa år ska jag beställa exakt samma! men lite extra jordgubbar. "för min tallrik var nästan bara frukt, knappt nån glass och bara en liten skvätt grädde på toppen".


Team skåne med Robban i spetsen undrade om han luktade lite konstigt???? ( bara för att vi flyttade till andra sidan hallen) -JA!

Vi gratulerar  medaljörerna  Nellie 3:a och Alexandra Sandahl som tog sig hela vägen till final. nästa år tar du guldet!

Nu blickar vi framåt mot lägret i Eslöv som är den sista uppladdningen inför U-EM i Montenegro.

Laget vi tar med oss dit är:
Linnea Svensson 52kg
Emma Johansson 56kg
AlexandraSandahl 60kg
Nellie Brink 65kg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar