lördag 18 maj 2013

Frukostmöte!!

Godmorgon alla! nu har vi lite frukostmöte på hotellet. tävlingen börjar 09.30 idag. hoppad domarna är vakna!
 Det blev en lång dagi hallen igår som tjejerna inledde på bästa sätt.
Rut fick en tuff lottning och fick tyvärr inleda tävlingen med två förluster. dock inte alls rättvisa förluster. Rut kunde vunnit båda matcherna och gav sig inte riktigt rättvisa på denna tävling. Man kan alltid disskutera det här med dålig och bra lottning. Det handlar ju mycket om hur man kan hantera det. för att vinna så ska man ju slå alla! Det gäller att Gilla läget! en annan sanning är att ju bättre man blir som brottare ju mer tur får man med lottningen! =) härligt!

 Detta här kändes ju kassaskåpssäkert men det var alltså Rut som tyvärr fick se sig besegrad i denna match. Här kan man se hur galet nära det var att Rut tog hem skalpen!

 Emma brottades fantastiskt bra och visade upp en härlig och friskbrottning. Emma har haft lite bekymmer med enslemsäck i knät men var helt symptomfri denna helgen. Däremot så lyckades Emma stuka till foten så illa att hon inte kunde fullfölja tävlingen. hem och kurera!!
 Nellie har brottats väldigt bra och bör vara klar för match om bronset.en förlust har detblivit för Nellie och denna förlusten kom efter lunchen. vi kunde se att alla tjejerna tappade en liten liten del av sitt fokus och det var enbart därför dessa förluster kom. det som var väldigt bra är att man får en sådan liten väckarklocka nu på denna tävling som oerhört viktig att ta med sig tillmästerskap, där har man inte råd att tappa fokus för en sekund. alla tjejerna hämtade tillbaka sitt fokus och kunde gå in och brottas på ett helt annat sätt senare.
Alina in aktion
Ida


Vi avslutade dagen på en glassbar och sedan tror jag alla somnade till Eurovision.
tyvärr är det väldigt dåligt WI-Fi här på hoteller så det går inte jätte bra att skriva och lägga upp bilder så det blir ett litet kort inlägg.
nu går vi mot hallen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar