fredag 10 maj 2013

Nordiska mästerskapen 2013 i Eslöv

Just nu sitter vi på hotellet och filar på en bra avslutning till detta blogginlägg. =)
Allt har såhär långt flutit på väldigt bra. Alla tjejerna är invägda och taggade.Vi har ju en stor trupp (20 st tjejer) med oss till detta mästerskap och det känna väldigt roligt såklart.
För att kunna ta med så många tjejer till tävlingen så har några i laget fått sova hemma medans de som har rest långväga sover på hotellet Sten Stensson i Eslöv. Vi har med oss ett relativt ungt lag och många är uttagna i landslaget för första gången. Det ska bli riktigt spännande att få skriva inlägget i morgon om hur de presterat på mattan.

Det var lite stök och bök under själva invägningen. Många av både tjejerna och killarna hade inte hunnit få sina filalicenser vilket gjorde att det var mycket lösa papper som fladdrade runt. Men vana som vi är med att befinna oss många människor på liten yta så gick det fint det med.

 Att tävlingen går i Eslöv känns väldigt bra på många sätt. Runt Eslöv finns många brottarentusiaster som av min erfarenhet gärna besöker arrangemang som detta, vilket brukar betyda att det blir ett riktigt bra tryck på läktaren när Eslöv arrangerar brottartävlingar. Det blir spännande att se om detta kommer att ske även denna gång.

 Nordiska mästerskapen är ett stort arrangemang. Det är ju som namnet säger de nordiska länderna som deltar. Tävlingen avgörs för ungdomar och seniorer på damsidan och för ungdom, junior och senior för herrarna. Det blir alltid en lite extra rolig stämning när man är på en tävling med en stor trupp som representerar Sverige och dessutom blandat med tjejer och killar. Här ser ni delar av killtruppen som väntar på bussen efter invägningen.

I morgon väntar frukost vid 07.30 och sedan börjar tävlingen vid 10.00.
Tjejerna är reda to kick some as!!!
 Just det, det var det här med avslutning:

Vi träffade på ledarna för det norska landslaget och bad dem hjälpa oss med att kolla om blinkersen på bilen fungerade:
Norrmännen: fungerer, fungerer icke, fungerer, fungerer icke......




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar