lördag 13 september 2014

Beachmasters!

vilken fantastisk dag vi haft! Varberg har visat sig från sin bästa sida och vädret lika så! Vi startade dagen med ett utepass på stranden nedanför Apelvikens camping. Annelie var the beachmaster! och drillade de små sparvarna tills de knappt visste vad som var himmel eller hav!
 

Alla tjejerna visade god kämparglöd under brottarfysen och spände musklerna rejält! här har vi riktig swedish power!! jag tror tjejerna blivit grymt taggade av de svenska seniorframgångarna under VM såhär långt. Vi passar därmed även på att rikta ett stort GRATTIS till Sofia och Jim för deras medaljer. Vi hoppas även få skriva in ett nytt grattis i morn!




 Här försöker tjejerna gräva efter guld!, men vi har förklarat för dem att det inte riktigt funkar så! vi var helt enklet tvungna att ta dem till brottarmattan på nästa pass!

 Säcken blev en riktig höjdare. inte bara för att de olika lagen skulle dra upp alla lagkamrater till toppen av sanddynerna utan för att det visade sig vara grymt kul och även lite svårt att få med sig både säck och kamrater till målet.











Efter strandpasset var det mat på restaurang Solviken (där vi äter alla våra mål, förutom frukost) för att sedan ladda på för kvällens matchpass.

som ni ser på bilderna så är alla supersnygga i de fina tröjorna som vi varit så lyckosamma och fått  från Stig Arvisson på StarPro Wrestling, och Ola Bengtsson på Träslövsmacken.
Tack så jätte mycket!
Vi passar även på att tacka COOP Breared Varberg som sponsrar oss med frukt och grönt under hela lägret!


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar