fredag 12 september 2014

Kick off Varberg!!

Äntligen är vi igång.
vi kör alltså ett breddläger i varberg för alla kvu tjejer samt sista års flickor äldre. Vi har 36 tuffa krigare på mattan då ett par föll bort i sjukdom.
första passet har gått av stapeln och det var Josefin som höll i spakarna för detta.
 
det blev ett tempopass med mycket reaktíoner och matcher från bestämda situationer. Efter passet serverades tacos på mysiga restaurang Solviken. Restaurang Solviken är belägen precis vid havet vid Apelvikens camping som är en av Varbergs största campingar. Här bor vi i supermysiga 6-bädds stugor. LYXIKGT!!! tycker vi som är vana vid att hålla med hårdlogi under våra ordinarie läger.
 
 
Träningarna håller vi i Varbergs brottarlokal som ligger ca 20 minuters promenad från boendet. det blir en härlig gemensam promenad till träningen så tjejerna är lite förvärmda till träningen. Det är oxå väldigt bra med en promenad efter passet då återhämtningen blir rätt många procent snabbare och bättre. så även detta känns kanon. Med tanke på att det ändå tar en liten stund innan tjejerna kommer ner till maten så är det kanon att Coop Breared har sponsrat lägret med frukt så att alla tjejerna kan ta en frukt efter träningen.  
 
 Nu taggar vi vidare för morgondagens utmaningar!








godkväll!
/Lotta, Annelie & Josefin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar