lördag 3 januari 2015

Invägning Nordhagen classic cup Kanada

Idag hade vi en mjukstart där vi kunde ta det lugnt på morgonen. klockan 10.00 åkte vid till hallen för att titta på seniorernas tävling. Det blev många bra matcher. vid 13.00 åt vi lunch och maten är verkligen bra här. massor med grönsaker och frukt, känns härligt och fräscht. 

 efter lunchen deltog vi på clinic med en av Kanadas landslagstränare, vi var med på uppvärmningen och lite teknik sedan var det dax för tjejerna att väga in. tjejerna blev snabbt haffade av kanadensarna. 
 Bulldogleken










 Medicinkontroll och vägning gick smidigt med alla intyg som skulle in och nu laddar vi mot att få entra brottarmattorna i morgon.
 Efter vägningen tittade vi på seniorernas finaler och tjejerna fick det ärofyllda uppdraget att "fixa" Christine nordhagens barn inför deras uppdrag som prisutdelare. De tre små tjejerna blev superfina i klassiska sverigeflätor. =)

efter tävlingen var det en liten bankett och där var ett litet lotteri med finfina priser och det var även en "battle" med en representant från varje land. 
Vår egen lilla sångfågel Johanna tog mod till sig och gick upp och brände av en riktig schalgerdänga. 
"blinka lilla stjärna där" =)
suuuperduktigt och modigt gjort. Heja Jojo!



Som avslut på detta inlägg vill vi säga att det är så roligt att så många läser bloggen. igår hade vi ca 800 läsare och när vi pratade med våra norska vänner idag och skulle berätta lite om vad vi gjort hitintills så berättade de att de redan visste det då de hade läst bloggen. roligt!

håll nu alla tummar och tår för tjejerna i morgon. 
09.00 börjar tävlingen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar