lördag 5 juli 2014

SUP-erkul dag!

 Nu är vi inne på slutklämmen av detta det sista lägret inför U-VM i Snina Slovakien. Tjejerna har kört på superbra och vi tyckte att de var värda någon belöning i samma stil!
 
Idag började vi dagen med ett teknikpass där vi enbart jobbade på de små detaljerna och mycket taktiktänk och snack. Efter träningen visste tjejerna inte riktigt vad som väntade men de visste att vatten kunde finnas med i bilden. =)

                            (pensionärsbrädan)
efter lunchen packade vi in 10 st tjejer (8svenskor coh 2 norskor) i bilarna och börnade mot Alingsås och Lygnareds camping som är ett av Alingsås mest populära badställen. Väl där fick tjejerna prova på SUP (stand up paddling) som är en av de nya träningstrenderna som sprider sig som "vågor på vattnet" över Sverige. självklart var denna nya, glamorösa och harmoniska träningsmetod något som vissa hade svårt att anamma till en början och det hela urartade tillslut i någon form av wrestlingpaddling! surprise!!!


man måste ändå säga att några försökte sig på det som var meningen! =)




 Tjejerna kom igång ordentligt och det blev många glada skratt och härliga bilder att minnas.

 Det känns viktigt att tjejerna åker till mästerskapen med en positiv känsla. dels för att de rent fysiskt är väl förberedda för prestation och dels för att de mår bra och har roligt. bara att komma bort ifrån hallen en halvdag som denna tror jag är ett bra och viktigt sätt att få just de här måbra känslorna att poppa upp.
Ett gäng med glada SUP-are som sedan åkte vidare till nästa etapp.
innan avfärd delades truppen in i tre grupper inför kommande uppdrag.
wildlife hemma hos!
etapp två, korvgruppen leddes av Nellie och ansvarade för att plocka fram korv, tillbehör, dricka och eterrättsgrillning.
grupp 2 leddes av Johanna och deras uppgift var att tända en brasa och iordningställa grillplatsen. de fick även hjälp av vår norske tränare som ordnade med grillpinnarna till hela gänget.
grupp 3 med Emma i spetsen fick i uppdrag att ordna med jordgubbar och grädde.
för som ni vet! inga glada barn utan mat! =)


efter vårt lilla äventyr i Alingsås tuffade bilarna tillbaka till Borås för att titta på finalpasset på fristils SM.
nu har vi laddat batterierna för morgondagen och det sista passet på detta läger inför VM. den 15 börjar den resans äventyr! glöm inte att följa oss här då!
Tack för idag alla tjejerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar