onsdag 16 juli 2014

U-VM Snina dag 1


Äntligen är vi inne i tävlingen genom Nellies invägning idag i 65 kg klassen. Som består av 15 deltagare. Men innan vi går in mer på det så tänkte vi berätta lite om vår resa hit.
I sann Armageddon anda flög vi den sista biten i ett litet propellerplan. vi kan väl säga som så att Liseberg är bara en babylek i jämförelse med den upplevelse vi fick på denna resa. luftgroparna var både många, stora och ofta!. Ni kan ju själva se hur lyckliga vi var när vi väl landat och insåg att vi klarat turen.
 Väl framme så väntade en bussresa på närmare 2 timmar. det sades att det skulle ta ca 40 min… men det verkar vara långa minuter i Slovakien. =) väl framme vid tävlingsarenan var det dax för accreditering.
vi stod ca 30 min i en kö som inte rörde sig….Helt plötsligt blev vi invinkade och fick gå före i kön. kändes lite taskigt mot frasoserna som var precis framför oss men inte tillräckligt taskigt så att vi skulle avböja att gå före. =) väl inne fick vi erfara att det var vitryssland som ställde till med lite trassel och de ville visst inte betala så mycket som organisatören ville ha.. hehe. så efter ca tot 2 timmars väntande så var det vår tur. helt plötsligt ville de även ha mer pengar av oss, även då vi hade kvittot på inbetalningen som SBF gjort. men de hävdade att det var bankavgifter hit och dit och att det fattades 35 CHF. vi stod dock på oss och hävdade att allt var i sin ordning och om de ville göra upp med sin bank så kunde de göra det men vi hade betalt vad vi skulle. tillslut så fick vi vår accreditering och de fick inte några mer pengar! =)
vill även tillägga att vi ändå var väldigt bra vänner med värdnationen och de bjöd på härligt källvatten för att lätta upp stämningen.
under denna förhandling lyckades vi oxå deala till oss att få bo på ett hotell i närheten! vi har ju baby med vagn och allt! och jo då! det skulle de ordna. (killarna bor ca 30 min bussresa iväg) , sagt och gjort.. vi var så glada och gick mot bussen. skulle bli gott att komma till hotellet och få lite mat och vila.
bussen åkte….. förbi varenda hotell i byn…. och förbi ett flertal farmar innan vi väl landade in the middle of the forest! helt sjukt mysigt!!! (tycker vi coacher, =9) tjejerna saknade till en början citylivet och kunna gå ut och handla en "bulle". men så fanns det internet på hotellet och vi tog en taxi in city och handlade upp lite smått och gott och helt plötsligt blev allt tipp topp!! nu har vi dessutom fått sällskap av Polen och sitter och myser med dem om kvällarna. många broar byggs och nu är vi tjenis med dem alla även om vi inte förstår ett ord av varandra. =)

 Så, åter till tävlingen. Nellie är grymt fokuserad och vägde in som nummer 5 i lottningen och hamnar alltså i den övre gruppen. i första matchen möter Nellie Vitryssland. håret är flätat, brottarskorna putsade och overallen är struken. Nu kör vi för guld!!!! vi lägger upp lottningen på facebook. tyvärr är det inget internet i hallen så vi kommer inte kunna lägga ut någon info imorgon på tävlingen. ni får följa oss via webben http://fila-official.com/sites/ultimate/index.php



 Idag passade vi på att heja på killarna. tyvärr gick det inte hela vägen idag men vi tyckte att Zebbe gjorde en kanoninsats och var sååå nära avancemang. från vår sida tyckte vi att mattdomaren agerade lite väl enfärgat!
 Janne och Neno in action



 en besviken Zebbe


 Träning idag innan invägning.
 Nellie i kö till invägningen
 Lite kvällsmys på vårt hotell i vildmarken.
tack för idag och håll nu alla tummar och tår som ni kan!!!!!
tjejerna ligger och sover och snart även deras coacher!
godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar