måndag 7 juli 2014

Tack Borås

Boråslägret ligger nu bakom oss och vi har siktet inställt på nästa äventyr i Snina Slovakien. =)
här kommer en liten slutrapport från lägret som varade onsdag-söndag.
 Det var ett gäng med glada och positiva tjejer som samlades i Borås. Det är alltid lika kul att se tjejerna ta för sig på mattan. Som ledare för dessa tjejer blir man alltid väldigt stolt och nöjd.
Självklart var alla lite trötta när söndagen väl var över och tur är väl det! Precis som det ska vara. vi måste komma ihåg att våra motståndare inte tränat mindre än oss fram till nu, och det är viktigt att köra detta sista och intensiva läger inför mästerskapet så att kroppen från och med nu vet exakt vad som kommer och formen trappas upp!

 Lägret började som intensivast och tuffast med ett pass onsdag kväll, två pass torsdag, två pass fredag och sedan vars ett pass lördag och söndag. Vår norske kollega tog hand om ett av passen och det är alltid roligt med nya övningar och ideer. eftersom vi befinner oss i exakt samma fas så var det ett pass som var alldeles utmärkt för oss.



 Tjejerna visade utmärkt fysisk form och alla såg lätta, starka och smidiga ut på mattan. vissa pass körde vi helt ihop med breddlägret och andra delade vi av och körde uppvärmning ihop och sedan i olika grupper. Det är både viktigt och bra att de yngre tjejerna får vara med och se de landslagsaktuella tjejerna träna. Det blir alltid en bra sporre till att träna mer och bättre. =)









Sverige och Norge tackar Borås BK för ett fint läger med mycket bra och god mat! det är en otroligt viktig del av ett läger att det serveras näringsriktig och bra mat. För våra tjejer har det varit väldigt bra i Borås.
 Tack och på återseende!!

/ungdomslandslaget
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar