lördag 25 juli 2015

Balans mellan träning, kost och återhämtning

Här i Varberg bor vi på en skolan intill brottarlokalen. Som ni vet får vi maten leverad hit men frukosten fixar vi själva och  försöker ge ungdomarna lite tips på vad man kan äta på morgonen innan skola och träning. Här nedan på bilderna får även ni läsare lite tips på vad just vi serverade dessa dagar.
 

 
 
10:00 va det dax för dagens första pass som bestod av teknik och korta snabba matcher. Efter passet kom Jakob Cedergren hit och pratade lite om kost med oss och bjöd på smarriga smoothies som är ett perfekt mål efter ett träningpass för att tanka kroppen med.

 

 
Jakob delade in oss i 3 gruppen där vi fick diskutera ihop oss om lite frågor vi hade angående kosten i alla dess slag. Det var super intressant och vi fick många bra svar och tips på vad man ska tänka på.
Ett viktigt budskap som förmedlades var hur viktigt det är med en balans i tillvaron. där man ska lägga lika delar fokus på träning, kosten och återhämtning (vila). Tappar man i någon av dessa delar så får man inte ut maximalt av någon av de andra.
 Han har även lovat att skriva ihop lite små tips på olika bra sammansatta frukostar som vi kan lägga ut här på bloggen senare så kan ni själva laborera lite och hitta era favoriter.
 
 

Stort TACK till  Jakob Cedergren som ville komma och dela med sig av sina kunskpaper till oss.
 
 
 
Efter lite vila var det dax för dagens andra pass. Med teknik i parterr. Rullningar och saxar stod på schemat. Efter det körde vi ett riktigt tempopass med kast och korta intesiva matcher. Det börjar kännas i kropparna nu efter 4 pass. Men  och killarna biter ihop och kör på.

  Murray ger grabbarna lite tips
 
 Fokus







Nu är det läggdags här, så vi orkar med vårt sista pass imorgon.
Tack och hej leverpastej


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar