torsdag 9 juli 2015

Träningsläger Klippan

Ett starkt, glatt och härligt gäng tjejer är återigen samlade i Klippan för ett träningsläger inför sommarens mästerskap. 
Vi vill passa på att tacka alla de tjejer som kommer hit och sparrar  med de tjejer som ska åka på mästerskapen. Det är ju inte alla som kan åka på mästerskapen, exempelvis då man bara kan ha en tjej per land i varje viktklass. Men det är viktigt att komma ihåg att landslaget består av alla dessa tjejer och alla är en viktig pusselbit för framgång inom svensk brottning.

Lägret inleddes på bästa sätt med allsång för Johanna som fyllde 17 år på onsdagen.


Första träningen var ett mixat pass som innehöll lite av varje. 
Fokus rätt igenom detta läger är matchning/sparring i olika former.

Efter maten bjöd Johanna hela gänget på kladdkaka, jordgubbar och grädde. 
Det tackar vi för!


Efter maten passade vi på att testa hotellets spa-avdelning och vi kunde konstatera att det var himla mysigt. 
Ledarteamet undrar dock fortfarande hur det kan komma sig att ett helt gäng badat och haft det gott men det var bara två personer som var kvar och skrapade av typ 2 kubik vatten från golvet sent in på natten???


 Dag nummer två inleddes med ett morgonpass med fokus parterr och detta följde vi upp med ett eftermiddagspass med fokus stående brottning.


 Brottare är smidiga, starka och snabba!
















 Vi är väldigt glada över det samarbete vi har med Norge som är med och tränar på detta läger och de kommer även på vårt nästa läger i Varberg om 2 veckor. Idag visade Norge även att de har fler talanger än brottning. Här nedan ser vi en trio av Yogis.

Vi avslutade träningen idag med tävling i greppgubbe. Det lag som fick ihop flest kast totalt stod som segrare och priset var att de övriga lagens medlemmar fick massera det vinnande teamet!
Välförtjänt!





Hela gänget i Klippan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar