fredag 24 juli 2015

Spetsläger i Varberg

I torsdags samlades sveriges fristilslandslag, både tjejer och killar i Varberg för att tillsammans finslipa på formen inför Ungdoms-EM i Serbien med start om en óch en halv vecka.
Vi inledde med ett mixat pass med bra uppvärmning med bland annat akrobatik och teknik för att väcka kropparna efter för vissa en lång resa. Passet avslutades med matcher från situationer mixat med snabba kast.

 På plats har vi även denna gången de norska landslagstjejerna.

 Det märks att det finns en spänning i luften och att mästerskapen är nära. Alla är taggade och visar framfötterna. Formen är mycket god. Fötterna är snabba! Tekniken sitter och Viljan är stark!




 Det är inte bara brottarna som har stor nytta av varandra utan även vi tränare lär oss hela tiden nya saker och har ett stort och bra utbyte av varandra på många plan. Vi vill gärna fortsätta med detta samarbete.
 Maten har vi denna gång beställt från Restaurang Monark som levererat väldigt god mat hitintills och väl tilltagen! När kocken Thomas fick höra att det var brottare som skulle ha maten så tog han i rejält och hade nog bilden av att det var 25 st brottare a la Johan Euren size här. kändes nästan lite pinsamt att lämna tillbaka maten och det knappt var hälften taget, så vi fick tvinga i Rut en extra portion!
 Lördagen inleddes med ett matchpass som Norges landslagscoach Bozo höll i. Passet bestod huvudsakligen av matcher i stående där det blev totalt 3 st matcher per person. men då uppdelat i 2 minutare med minst lika lång vila mellan. Bra med en genomkörare nu som genrep.
 Bozo
 Sonny & Ammar








 Sonny Broman som är huvudansvarig för Killarnas lag har även med sig Ammar Shooman som tränare och han är även domare vilket är toppen. Efter morgonpasset idag så gick Ammar igenom de små regeljusteringarna som skett så att vi nu har stenkoll på dessa små detaljer. Tack!

 


Jag har fått turen att få fira mitt inträde till Veteranvärlden här på lägret och tjejerna och killarna bjöd på både sång och tårta. Kan ju inte bli en bättre födelsedag. Barnen ringde oxå hemifrån och sjöng för mig så jag känner mig helt nöjd och glad. Tack så mycket alla!

 
Efter matchpasset tog vi med oss hela gänget ner till Kåsa strand och spelade en turnering i beachvolleyboll. 
 Det segrande laget!

De som inte vann riktigt lika många matcher!



 
 Här får man fråga sig vad som händer bakom Ida?? Och Ida,,, VAR är bollen???




Under dessa viktiga matcher blev det tydligt att det alltid kan bli mycket spännande diskussioner över gränserna. Eller vad händer på andra sidan häcken?? är gräset grönare?





 The Beachboys

 Kåsa strand
 vår eminenta, enväldiga domare!












 Annelie fick oxå bada visst!
 Sonny är nöjd med dagens matcher

Som en extra guldkant på denna dagen så fick vi träffa Måns Zelmerlöw som visst hade hört talats om att det fanns landslagsbrottare på beachen och självklart ville ner och spana.


Nu säger vi godnatt och laddar inför morgondagen,  då har vi två brottarpass som kommer att hållas av Sonny, Ammar och Murray som anländer på morgonkvisten.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar