torsdag 30 juli 2015

Tack Varberg

Det börjar dra ihop sig!
och då inte till ytterligare ett åsk och regnväder utan mycket högre laddning än så!
På tisdag morgon går flyget mot Belgrad och Ungdoms EM.
Börjar detta inlägget med att tacka Varbergs Bois brottning och Annelie som ordnat med ett kanonläger. Ett viktigt sådant!
Sista lägret innan man ska åka är alltid extra roligt eftersom att laddningen hänger i luften. Det är fokuserade tjejer och killar som kliver upp på mattan inför varje pass och de ger det där lilla extra i varje situation.
 
Här har ni hela gänget som krigade på mattorna i Varberg förra helgen.
 
 
 
som utlovat kommer här oxå några bra frukostalternativ som ni kan testa.
här kommer 5 st bra brottarfrukostar. Viktigt är att ha en hög proteinhalt.
 
1. Proteinboostad gröt
koka havregrynsgröt enligt anvisningar, i slutet av tillagningen knäcker du i ett eller två ägg för att få en krämigare och näringsriktigare gröt. Servera med mjölk och skivad kiwi och banan.
 
passar på att tacka Anders Lindqvist på Great Earth/ Great sport som sponsrade med gröt under hela lägret och vill ni beställa den färdiga proteingröten så kan ni göra det på denna sida: http://greatsports.se/ använd koden: GS15 för att erhålla 20 % rabatt. obs skriv koden både i rabattkodfältet och efter ert förnamn!
2. Proteinboostad youghurtfrukost
50/50 grekisk youghurt och naturell kvarg eller kesella, serveras med riven kokos, gojibär och nötter
 
3. Bananmacka
Två skivor rågbröd med jordnötssmör (osötad) 1 skivad banan ovanpå. servera tillsammans med 2 kokta ägg
 
4. Proteinplättar
1 banan, 4 ägg, mixa med stavmixer, stek som plättar/pannkakor  (stek gärna i kokosolja) (man kan blanda i lite fiberhusk för att få en mer pannkakslik plätta) serveras med grekisk youghurt och frysta bär.
 
5. Smoothiefrukost
3 dl proteinmjölk (finns att köpa nästan överallt) (detta är ett tips att välja proteinmjölken även till de andra alternativen), 1 banan, frysta jordgubbar eller hallon, 1 dl keso eller kvarg.
 
 
 



 Vi passar även på att tacka Pelle Lindholm som offrade ett par nätter för att vi skulle kunna få lite snygga tryck på snygga grejer till snygga tjejer!

Nu kör vi!!!
  Dessa grymma tjejerna kommer synas mer på bloggen under nästa vecka så håll er uppdaterade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar