torsdag 23 augusti 2012

Nu börjar det roliga!!

 Vid uppvärmningshallen har alla nationer fått tillgång till ett litet rum att ha sina grejor i och där man kan byta om, mm. vi har fått dela med Tyskland och det kan ju inte bli bättre. =) titta själva vad de goa tyskarna har pyntat vårt lilla skyffe. =) Bara av det blir man ju på strålande humör! Vielen dank!

 Känslan i laget är otroligt bra och äntligen är vi fulltaliga. Ida kom i natt och nu är vi alltså fulltaliga och riktigt taggade.
 Medicinkontrollen gick hur bra som helst. båda tjejerna hade läkarintyg och klippta naglar och grym fysik. förmodligen skrämde vi till och med de stackars läkarna med våra svenska muskler eftersom de illa kvickt godkände både Tez och Moa. Bra jobbat.
 Steg nummer två var invägningen. den gickprecis lika bra den med. Våra tjejer är oerhört populära ute i världen vilket är super roligt. De är riktigta pärlor. Här poserar det japanska laget med tjejerna.
Azerbajdzjan tar verkligen vara på att vara värdnation. vid invägningen tex så kallade de fram de azerbajdzanska tjejerna så att de fick gå in och göra sig beredda och vara först i kön för invägning och lottning. =)
vad ska man säga. =)bara att le lite åt det och tänka på att det gäller att ta för sig! =)
 Här har vi tjejerna som är mycket harmoniska och taggade för att äntligen komma igång. Vi känner osshemma i hallen och har stora förhoppningar på morgondagen.
 här nere kan ni se tjejernas lottningar. a
Moa möter alltså USA i första matchen i en kvalmatch.
Tez möter alltså en Kazakstanska i första i en kvalmatch. Och hamnar i den övre gruppen.

 efter invägningen har vi njutit av en god middag på hotellet. Här ärfantastiskt bra arrangerat och jag och Ida har då aldrig varit med om ett sådant här lyxigt boende och mat på något mästerskap.
Vi tog oxå en mysstund itjejernas rum och hade lite snack om morgondagen och lite annat tjejsnack och Moa och Tez dukade upp med ett helt fat med vattenmelon som vi mumsade i oss.
Nu ska vi lägga oss och ladda inför morgondagen.
SOm sagt: vi har det riktigt skoj här och känslan inför morgondagen är mycket god...
Håll alla tummar och tår där hemma..
HEJA HEJA HEJA!!!!!!!

4 kommentarer:

  1. Jag hejar och håller tummarna hårt. :) / Maria Elias mamma

    SvaraRadera
  2. Lycka till tjejer, följer er med spänd förväntan! / Fam Nordström HBK

    SvaraRadera