fredag 24 augusti 2012

Två silver med smak av guld


Vilken urladdning!!!
Vi hade högt ställda mål inför dagens tävling. Vårt mål var att båda tjejerna skulle ta guld!
Vi visste att båda hade god chans att lyckats, men samtidigt såvet vi ju att precis alla är lika hungriga på just de där medaljerna och på ett VM kan allt hända.
Ändå hade vi hela dagen en lugn och harmoniskt känsla visste innerst inne att tjejerna skulle lyckas.
Lyckas det gjorde de i allra högsta grad.
Tjejerna har brottars offesivt och tagit för sig i alla matcher. Viljan, hjärtat och krigarsinnet fanns med under hela dagen.
Våra förhoppningar på ungdomarna är att de under denna tiden ska våga brottas ut för att lära sig och utvecklas mot attt bli ännu bättre som junior och sedan seniorbrottare. 
Alla våra förväntningar på tjejerna infriades under denna dag och de bjöd på extremt bra brottning.
TACK tjejer!!!


 Vi vill även rikta ett stort tack till killarna som var på plats och hejade fram våra siljermedaljörer, och samtidigt önska dem lycka till imorgon och övermorgon. Rid nu på tjejernas våg och plocka hem ytterligare medaljer till Sverige!
 Tez visar fint upp sin skinande medalj medens Moa tycker att silvret stinker surt!
 Två glada gubbar som känner sig nöjda med tjejernas bedrifter och efter en sådan här dag så känns tröttheten komma krypandes vilket gjorde att Ryno nästan somnade på takterassen.
 Firar lagets medaljer med lite fin efterrätt med utsikt över Baku
 Moa in aktion!




 Tez har visat en enorm mental styrka i denna tävling och går in i en viktklass som hon inte brottats i på länge och helt respektlöst går in och tar för sig och vinner varje match fram till finalen på ett outstandning sätt.
tyvärr räckte det inte mot japanskan i finalen men det var ändå inte långt ifrån.




 Moa var ynka 4 sekunder från att vara världmästare vilket gjorde att det ändå kändes lite orättvist när denna flaggkombination hissades upp mot arenataket. Den blågula flaggan skulle varit i topp.
Men nästa gång Moa!!!!!!
Då blir det guld!

 Superteamet!
GRATTIS MOA OCH TEZ!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar